ANKET WHATSAPP
MİAD 15. GENEL KURULU YAPILDI
EKLENME TARİHİ - 29.10.2022

AKDAŞ GÜVEN TAZELEDİ

MİAD 15. GENEL KURULU YAPILDI

MİAD YÖNETİM KURULUNDA DEĞİŞİKLİK

AKDAŞ: “Eğitim birinci önceliğimiz olmalı, Bunun için hep birlikte hareket etmeliyiz.”

Malatyalı İş İnsanları Derneği’nin 15. olağan genel kurul toplantısı MİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Karaca Züccaciye A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Arif KARACA’nın ev sahipliğinde İstanbul Double Tree By Hilton Avcılar Otel’de gerçekleştirildi.

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç’ın katılımıyla düzenlenen toplantıya iki yüzü aşkın iş insanı katıldı.

Toplantı divan heyetinin oluşumu ile başladı. Divan Kurulu başkanlığına Şahin Özer, Başkan Yardımcılıklarına ise Durcan Altan ve Yavuz Kır seçildi. Şehitler için saygı duruşu sonrası İstiklal Marşı okundu. Geçmiş dönem faaliyet raporu ve mali raporların ibrası sonrası 15. dönem yönetim, denetleme ve disiplin kurullarının seçimi gerçekleştirildi.

Protokol konuşmalarında sırasıyla MİAD YİK üyesi Kemal Naci Ekşi, MADEF Başkanı Yılmaz Durmuş, MİAD Başkanı Yunus Akdaş, İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, Milletvekili Bülent Tüfenkçi söz aldı.

Yapılan seçim sonrası söz alan MİAD Başkanı Yunus AKDAŞ yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtarak yeni dönemde önemli projeler gerçekleştireceklerini vurguladı. Akdaş eğitime önem verdiklerini Malatya eğitim master planının yapılması, yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

Genel kurul toplantısı, üyelerin dilek temennilerini belirtmeleri sonrası, çekilen hatıra fotoğrafı ile tamamlandı.

İlgili İçerikler
MİAD sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close